ECHIPA NOASTRĂ

CU NOI VISUL TĂU PRINDE VIAȚĂ

Home

 

Cabinetul medical Aviceva Profertis a primit acreditarea Ministerului Sănătății
prin Ordinul nr. 887 din 17 Septembrie 2012.

Clinica Avicena Profertis Iași este  acreditată pentru activitatea de prelevare, stocare, depozitare, conservare, procesare, distribuție și/sau transplant de celule de origine umană în scop terapeutic (ordinul Ministerului Sanatatii 887/ 17 septembrie 2012, publicat in Monitorul Oficial 665 din 21 septembrie 2012). 

01 Martie 2013

De Marțisor, ne bucurăm să anunțăm prima sarcină obținută prin transferul embrionilor de ziua a 5-a.

01 Aprilie 2013

Clinica Profertis anunță un succes deosebit: sarcina cu tripleți la 3 embrioni transferați (la cererea cuplului). Toți trei embrionii transferați s-au prins. Felicitări părinților și curaj, suntem alături de dânșii pentru un rezultat fericit! Sarcina evoluează bine.

01 Mai 2013

Clinica Avicena Profertis a achiziționat un echipament în premieră în România, sistemul Primo-Vision (TM) de monitorizare computerizată a dezvoltării embrionilor în primele ore de viață în cadrul procedurilor de fertilizare in vitro. Rata de succes crește semnificativ prin utilizarea sistemului, iar părinții pot primi un filmuleț cu creșterea embrionilor în momentele miraculoase ale primelor ore de viață.

 

1 Ianuarie 2014

Clinica medicală Avicena Profertis a obținut certificarea în Sistemul de Management al Calitații pentru serviciile de reproducere umană, chirurgie minim invazivă cu spitalizare de o zi, chirurgie plastică, obstetrică ginecologie și planificare familiară.

Certificare Clinica Avicena Profertis    Certificare Clinica Avicena Profertis    Certificare Clinica Avicena Profertis

15 Mai 2014

Suntem bucuroși să vă prezentăm două cazuri din cele 6 cazuri de reușită ale clinicii Avicena Profertis în ultimele 6 luni!

În primul caz este vorba de o pacientă în vârstă de 42 de ani care are o sarcină prin inseminare după un tratament de combatere a infertilității (histeroscopie, fertiloscopie).

A doua pacientă a apelat la noi pentru că a mai avut eșecuri anterioare de FIV în alte centre, iar la Clinica Avicena Profertis, embrionul selectat prin Primo Vision (unul singur transferat) s-a implantat.
Acum sarcina are 8 săptămâni, embrionului îi bate inima și lucrurile par a merge foarte bine cu sarcina doamnei.

Mai jos vă prezentăm filmulețul Primo Vision al embrionului!