ECHIPA NOASTRĂ

CU NOI VISUL TĂU PRINDE VIAȚĂ

Home

Oferta valabilă în Septembrie - Octombrie 2014

Ai nevoie de o consultație și un tratament FIV? La Clinica Avicena Profertis acum ai 20%-reducere la al 2-lea ciclu; 40% al 3-lea ciclu pentru tratementele FIV + Histeroscopia Gratis + CD primele ore de viață ale bebelușului.

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la Tel: 0232.220785, 0232.276433 Mobil: 0758.042785

Sau ne puteți adresa întrebări în legătură cu oferta accesând formularul Solicită Oferta.

 

 Ofertă valabilă 01.02.2013 și 01.10.2013

În sprijinul cuplurilor, fertilizarea in vitro (FIV) acum cu reducere de preţ: 25% la al doilea și 50% la al treilea ciclu la Profertis. 

- ofertă valabilă pentru cicluri începute între 01.02.2013 și 01.10.2013. 

- se referă doar la preţul tehnicii, nu la medicamente 

- sunt excluse ciclurile întrerupte, sau nefinalizate cu ovocite fecundate

- se referă la oricare din metodele de fertilizare in vitro oferite de clinică, în orice combinaţie, dar nu pentru ciclu cu donatori din afara cuplului

- nu include inseminările intrauterine

- implică acceptul cuplului pentru tratamentele prescrise și urmărirea recomandată 
  de specialiştii clinicii.

Rata de succes al FIV per ciclu cu ovocite se situează la nivel mondial între 25-35% (depinzând de o serie de factori ca vârstă, cauza infertilității, tratamentul de stimulare și numarul de ovocite obținute). La 3 cicluri consecutive (de obicei cu 2-3 luni interval între ele) rata crește cumulat la 75-85%.

Din păcate, deși majoritatea centrelor de FIV recomandă un minim de 3 încercări înainte de a declara eșecul și a căuta alte soluții, la noi în țară constrângerile financiare și reglementările oficiale (inclusiv cele ale Subprogramului Național de Fertilizare in vitro) fac ca majoritatea cuplurilor să se oprească la o încercare, maxim 2.

Clinica Avicena Profertis, dedicată scopului ei de a împlini visul cuplurilor de a avea copii în condiții de succes maxim, a decis să ofere facilitatea acordării unor discounturi importante cuplurilor care apelează la noi cu încredere cu 2-3 tentative, fiindu-le alături în speranțele lor.

Accesați link-ul de mai jos pentru a accesa prețurile practicate în clinica noastră

Listă prețuri Avicena Profertis